Molekulární gastronomie - avantgarda na vašem stole (kniha s podpisy)

TATO KNIHA JE JIŽ VYPRODÁNA

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu!

Pouze v tomto e-shopu dostanete knihu včetně podpisů autorů.

Molekulární kuchyně se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor molekulární gastronomie v Čechách a na Slovensku Petr Koukolíček vás provede historií, vysvětlí podstatu "molekulárního vaření" a naučí vás připravit nevšední pochutiny, kterými šokujete své přátele. Dozvíte se, jak se vaří třeba v Alcronu a co je to molekulární mixologie. Tento solitérní a designový kus nesmí chybět ve vaší knihovně!

0,00 Kč
cena včetně DPH nezahrnuje cenu dopravy bez DPH 0,00 Kč