Xantana

Xantana, polysacharid s vysokou molekulovou hmotností, se získává pomocí fermentace kukuřičného škrobu a jedné kultury bakterie, která se běžně vyskytuje v brukvovité zelenině. 

Vlastnosti:

  • vysoká zahušťovací schopnost
  • suspenzní přípravek
  • u heterogenních směsí dokáže udržet malé kousky pevných látek (vlákna, kousky v kapalině ve vzduchu)
  • v pokrmech dokáže udržovat plynné částice
1 995,00 Kč
cena včetně DPH nezahrnuje cenu dopravy bez DPH 1 648,76 Kč
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.